Om Hedens Golf Klub

Hedens Golf Klub er beliggende i Grønhøj. Banen byder på spændende udfordringer, både for øvede og nybegyndere, idet den er anlagt i et let kuperet terræn.
Golfbanen blev anlagt i 2004 som en Pay & Play bane. Banen blev designet i samarbejde med den anerkendte banedesigner Frederiks Dreyer.  Banen var det sidste projekt Frederik Dreyer var medvirkende, til inden han afgik ved døden i 2005, 86 år gammel.
Hedens Golf Klub blev stiftet i 2007 og har i dag ca. 250 medlemmer.  I klubbens vedtægter lægges der op til at Hedens Golf Klubs bane skal være en golfbane, hvor alle har økonomisk mulighed for at dyrke sporten.
Ligeledes skal den uhøjtidelige ånd plejes, således at alle føler sig velkommen på et jordnært grundlag.
Anlæg
Klubben råder over en 9 hullers bane, drivingrange, putting green, samt indspilsgreen.

• Hedens golfklub
  • Resenfeldevej 26 A, 7470 Karup J